söndag 27 juli 2008

Vilken SOMMAR!!!

Helt otroligt vilket väder vi har! Mina leder mår bra, jag mår bra och alla mår bra! Super!
Jag/vi fick en väldigt trevlig och rolig RAK på posten. Det var massa roligt i; tex punchinella, massa olika blommor, myror och kräftor... TACK SOPHIA!!!!!!

Vi har varit på Tjörn hos mina föräldrar där vi firat min pappas födelsedag. E gjorde ett superfint kort av några av sakerna i RAKen. Han blev superinspirerad så fort han såg grejerna. Det är kuligt! En son som älskar att pyssla!


Själv gjorde jag en tårtbit i kartong som jag klädde med pappersremsor och en "kvast" med jordgubbar. "Grädden" är Liquid Pearl. Krabban har jag fått i en annan RAK från Bella, väldigt användbar. Det vita molnet är inget moln... Det är QK-trädkronan och så satte jag dit en charm också.


Paketet blev lite lätt dekorerat med vitlöksnät, fiskmås (från samma RAK som krabban) och en annan charm.


Snart drar vi till Legoland med vänner från USA och stannar i stugan i Skåne!
Ha en bäst sommar!
/Miaa

onsdag 16 juli 2008

Nu är det längesedan igen!...

... men det blir så nu i sommar! Vi har varit på High Chaparral och träffat Lucky Luke och tittat på både Vilda Western-show och Indianer som har dansat gräsdans och annat! Vi såg även när det var dans och sång i Old Mexico. När vi tog ångtåget blev vi rånade!!! Det var lite läskigt! Mao har vi varit runt hela gamla Amerikat... Jag glömde kameran!!! Hur kan man göra en sån tabbe då!!!! Men vi tog några med mobilen, hur bra dom nu blir??? Vi har inte fört över dom till datorn än... Det är väl värt ett besök iallafall, om någon nu funderar på att åka dit. Och glöm inte kameran!

Tänkte visa två sidor ur barnens (dom fick var sitt, lite olika) Påskalbum som jag gjorde med BIAen.

Först är det omslaget där jag använde ett foto som min dotter tog på våra gula Begonior vi hade i köksfönstret. Diesel-alfabetet "PÅSK 2008"


Den första sidan jag visar ser ut så här: Jag har använt dymon som textremsa. Fast egentligen ville jag ha gula remsor, men hade inget bra gult papper hemma, så jag använde mej av den röda som finns med.


På sista sidan har jag gjort en intervju med varje barn där dom fått svara på vad dom tyckte om påsken. Väldigt kul att läsa när man är vuxen!


Jag gjorde en LO i storlek 6x12 till min dotters bäbisalbum. Den är gjord efter en skiss som scrapperiet hade till en tävling som jag inte hann med att skicka in till.


Idéen till trädet fick jag efter att ha sett ett sånt i tyg. Den är uppbyggd med lager av papper. Jag gjorde en hel vanlig "molnkrona" först, sedan gjorde som cirklar uppepå och limmade dom i omlott. Om ni förstår...


Kanske kommer det mer uppdateringar här, eller inte! Vi får se...
Ha en skön sommar!
/Miaa