måndag 26 november 2007

Ja, se det snöar....

.... nja, lite iallafall. Det kom några flingor när jag hämtade sonen. Lite julkänsla kom då, minsann. I helgen blir det adventspynt, glögg och pepparkaksbak. Mysigt!Här är "Nils i släden"-stämpeln från Kortmakaren.se. Han har precis lämnat paket till husen under... Dom är ditritade med en röd penna. Jag har färglagt stämpeln med torrchalk. Landskapet är två olika mönsterpapper. Både skylt och släde är satta på 3d-kuddar för att få mer djup.
"Nils med paket" är färglagd med barnens vattenfärger. Bjällra, kanterna på mössan och ärmarna är glittrade med Stickles diamond. Jag klippte ut orden och snöflingorna uppe i vänster hörn ur ett mönstrat papper och blingade dom lite också. Tagen är gjord efter en utstansad QK Revolution minialbum sida. Jag använde den som en mall och ritade av den i den storlek jag ville ha. Sedan skar jag ut hjärtat på frihand. Vit penna runt för att rama in.
Här syns förhoppningsvis att jag satt både Nils och tagen på 3D-kuddar. Jag har valt ett rött papper under för att bryta av det annars så väldigt blå kortet.

Nästa gång ahr jag förhoppningsvis en LO färdig också!
Ha det bra!

1 kommentar:

Marie sa...

åh vilka mysiga kort!