söndag 12 oktober 2008

Jag har skapat!

Fast det varit tyst här ett tag...

Först ett beställningskort:Här har jag lackat bokstäverna och satt på 3D-kuddar. Oj, vad pilligt! Bokstäverna är ju så smala, så jag fick klippa kuddarna i mindre bitar. Att jag inte tänkte på att stansa ut i dekorgummi och sätta dom på istället...


Sedan har vi min kära vän Anjas födelsedagskort:Kortet är gjort på ett tårtpapper. Lite spets och massor av blommor. Bladsnirklorna är en enda lång som jag klippte isär.

Jag älskar snöglober, dom är magiskt sagolika! När QK släppte en sån bland juldiesen var jag tvungen att ha en! Tänk vad den är användbar!

Jag använde den på min kusin Lisas glasskort:


Jag fick idén när jag var på Partillemässan. Jag gjorde en liten "cup cake" och satte i globen, istället för det lilla huset. Här skulle jag också använt dekorgummi, istället har jag limmat ihop flera stycken glober... Så onödigt jobb... Jag har stansat ut OH-plast som glas och lagt i snöglitter, så skakar man på glassen snöar det...Inuti gjorde jag en blomma av pinnen. På glassarna på mässan satt pinnen längst bak. Kanske jag också skulle gjort, men gillar inte att glassen inte blir hel då... Man kan ju sätta vanilj (vitt pappaer, alltså) på insidan, så att pinnen göms där... Så ska jag göra nästa gång!

Jag har andra grejer p G, också, såklart! Bla ett litet album, som en vän ska få. Jag ska binda ihop det med min BIA. Den är verkligen användbar, den också. Jag har gjort några album som jag inte visat här. Ska försöka hinna med att ta foton på dom, som jag kan lägga ut. Det roliga är ju att man kan dekorera spiralen.

Det ser ut att vara rätt så bra väder idag, men jag är barn- och man-fri, så jag är nog inne ett tag till. I har en kompis här, som vart över natten, så helt fri är jag inte... E är hos mormor och morfar och mannen är i Spanien och jobbar.

Ha en bra dag!
/Miaa

3 kommentarer:

Anonym sa...

Stämpelbodens DT var här å spanade!
Kolla in vår inspirationsblogg om du vill veta vad vi spanar efter...
http://stampelbodens.blogg.se/

Monica sa...

Men, vilka snygga kort! Glasskortet speciellt...

zizzi sa...

Hej raring!
Tack för peppningen! Det är en penna jag ska ta i låret. Än så länge är det en gång om dagen men hon trodde jag kommer behöva fler ju mer barnet växer. Jag har bara gjort det två kvällar men det tar verkligen emot men det är ju bara att göra det.

Hoppas vi syns snart! Hälsa grannen!!!
Kram kram