söndag 13 januari 2008

Halli, hallå!!

Jag lägger upp lite nya kort med lite nya stämpelmotiv från Kortmakaren! Penny Blacks "T for Transparent"´s nya ark "every which way" och "fresh new day" har kommit!! Även Hero Art´s nya har landat i butiken...Den här fågeln är färglagd med torrchalk och Stickles. Den är ny från Hero Art och heter "Party Chick". När jag ser den så tänker jag på en dam som vill ha Kafferep med sina andra fågeldamer... Söt! Muffinsen finns med på ett av Penny Blacks nya clearstamps-ark: "every which way".Från Penny Black "fresh new day" kommer denna fågel (uggla, kyckling eller höna, välj själv, söt är den!) som jag färglagt med torrchalk och Stickles. Texten kommer från arket "every which way".
Jag blev så väldigt "doodling"-sugen när jag hade Penny Blacks nya ark i handen. Dom är väldigt "doodling"-vänliga! Jag ska testa på en LO! Restultatet kommer väl här nån gång...Den här kaninen kommer från arket "fresh new day" och den är också färglagd med torrchalk och Stickles. Tyckte den såg så där finurlig ut...
Dom söta pussandes igelkottarna kommer från "every which way" och är färglagda med torrchalks och Stickles och ja, jag är inne i en torrchalksperiod med glitter till.... Här har jag gjort en "tag" mha en QK-die som mall. Det står "1+1=US" där nummret på dien brukar stå... Nätet är ett vitlöksnät och det stora hjärtat frihandsklippt.Kanin, fågel och blomma från "fresh new day" och text från "every which way".Quickutz har släppt nya Alla hjärtans-dag dies som Kortmakaren har tagit hem! Jättefina! Här har jag använt "Cupid". Det stora hjärtat är frihandsklippt och lite Stickles på lite detaljer förhöjer alltid;-)!Jag har även gjort Idas inbjudningskort. Hon ska ha en spelturnering med Whii-spelet och 5 tjejer är inbjudna på middag med spelkväll och massa "snacks". QK´s spelkontroll passade utmärkt till kortet (Tack, Sophia!)!

Ha en trevlig dag/kväll!!
MVH Miaa

2 kommentarer:

Susanne sa...

Wow! Så otroligt många snygga kort. Tack för all inspiration.
Kram Susanne

zizzi sa...

Mamma Mia vad du har varit kreativ!!!!!!!

Helt fantastiska kort. Älskar speciellt det med kaninen där du använder texten Ska vi???? Sååå fyndigt!
Ha det bra kram Cissi