måndag 14 februari 2011

Alla Hjärtans Dag, idag!

Här är några alster jag gjort till Alla Hjärtans Dag! Dom är enkla och snabba att göra, så har du kommit på NU att det kanske är läge att lämna något till din mamma, son, eller älskade så är det här några förslag:

Först några hjärtan gjorda av ståltråd:
Detta lilla hjärta har jag hängt i en färdig ram som jag hittade i mina gömmor. Fint att hänga på paketet.Man kan variera färgen på tråden. Och även pärlorna såklart.Man kan också ta en tunnare tråd och vira om hela hjärtat. Det blir en fin effekt!Hos Scrap och Hobby hittar du massor av olika trådar! Välkommen in i butiken i Sävedalen också!

Här är några enkla tags:Denna är till min man. Bilden kommer från ett klädesplagg. Det är alltid bra att spara lapparna på kläder om man tycker dom är fina... Själva tagen är handklippt efter formen på bilden och gjord i vit cardstock. Jag ritade runt tagen och skrev "jag" och "dig" med en svart copic penna. Under lappen sitter lite "trasselbård". Jag vet faktiskt inte vad det heter, men det är en bra grej när man "bara vill ha lite färg" på, det blir inte någon kompakt färg. Hjärtarna är handklippta och glittrade med röd Stickles. Det svarta presentbandet som var på paketet fungerade utmärkt i hålet på tagen.Den här tagen är till min dotter. Hon älskar leopardmönster och är tonåring. Jag hittade en liten bild till henne också.Bilden är lätt att göra själv med olika stämplar och handgjorda hjärtan på: notstämpel, hjärtstämpel, röd penna. Jag hittade lite rub-ons i reakorgen hos Scrap och Hobby. Perfekt på denna tag! Lite "trasselbård" i hålet och en röd brad för att hålla fast bården.Den här är till min son. Han älskar Bamse och blått. Han är 8 år. Som tur är har jag sparat lappar från tröjor med bamsemotiv.Jag har använt lite "trasselbård" och märket med Bamse på. Dom små hjärtarna hittade jag i mina gömmor. Den blå saken i hålet har jag ingen aning om vad det är. Den gick att sätta där iallafall, perfekt! Jag tyckte det var lite "för mycket" blått, så jag satte dit ett handklippt hjärta på den. Tagen rev jag av så det blir en liten annan effekt, inte så "rakt".

Gå gärna in till Scrap och Hobby: nätbutiken och butiken i Sävedalen.

Lycka till med era enkla Alla Hjärtans Dag alster! Jag hoppas eran dag blir perfekt. Det är aldrig fel att visa att man älskar någon!
Vill påminna om Saris härliga tävling denna månad! Titta här!

/Miaa

2 kommentarer:

Sara sa...

Vilka fina hjärtan du har gjort!!

Jämtlandstös

Blommiga Karin sa...

Hej!
Jag brukar alltid göra några alla hjärtans dag kort, men i år hann inget sådant med då vi varit sjuka allihopa. Fina hjärtan och tags du har gjort. Kul ide!