onsdag 2 mars 2011

Månads tävling hos SCRAP o HOBBY

Denna månaden har jag fått äran att hålla i Mars Månadstävling hos Scrap o Hobby. Det är jättespännande! Jag hoppas såklart att många blir inspirerade och vill delta i tävlingen.

Jag har skrivit ett recept. Man måste följa det till punkt och pricka för att bli godkänd! Så här står det i Scrap o Hobby´s blogg:

ETT ALSTER

1 st vit cardstock 30x30 cm
2 st olikmönstrade papper 30x30 cm
1 st valfritt motiv (foto, bild, stämpelmotiv mm)
1 st titel med valfria bokstäver
3 st brads
5 st blommor
3 st blad
1 st valfri swirl (tex handmålad, färdig bling, stämpel)
1 st udda material som inte är traditionellt "scrapbooking" material (tex kapsyl, hönsnät, kork, fanér)
Häftklamrar

Gör så här:
1. Tag den vita cardstocken. Eventuellt skär/klipp till önskad storlek. Lägg den framför dej på bordet.
2. Tag mönsterpapper nr 1 och riv på mitten, riv en gång till på mitten och sedan en gång till. Sätt fast på valfritt sätt på cardstocken.
3. Tag mönsterpapper nr 2 och riv på mitten, riv igen på mitten, och en gång till på mitten och så en sista gång. Sätt fast på valfritt sätt på mönsterpapper nr 1.
4. Tag motivet och sätt fast uppepå mönsterpapper nr 2, med häftklammer, lite till höger, men mönsterpapper nr 1 ska titta fram till höger om motivet (nr 2 får titta fram där också, men är inget måste).
5. Lägg till titeln på valfritt ställe.
6. Krydda nu det du har framför dej med brads, blommor, blad och swirlen.
7. Smaka av med det udda materialet.

MUMS! Vilket alster du gjort! Visa nu upp alstret för oss genom att:

Lämna en kommentar i detta inlägg med en länk till ditt inlägg med ditt bidrag. (Alstren kommer att publiceras längst ner i mitt inlägg.)

Om du inte har någon blogg, kan du mejla ditt bidrag till adressen:
sohtavlingar@hotmail.se och ange marstävling som rubrik. Då blir det lättare att hitta just ditt bidrag i mailen. Lämna gärna en kommentar i inlägget att du har mailat, så vet vi när vi ska in och titta på ditt bidrag.

Du har till den 25 mars på dig att göra ett alster och lämna en kommentar i detta inlägg. Vi godkänner bara ett bidrag per person. Glöm inte: Du får inte använda dej av något annat än det som står i receptet och måste följa det till punkt och pricka!

Spänningen är stor... jag är så väldigt nyfiken av mej också, så jag väntar redan på era bidrag! Det blir som julafton för mej!

Om du har några frågor, lämna en kommentar i detta inlägg, så svarar vi så fort vi bara kan!

LYCKA TILL!

Här är min egen tolkning:Material till min LO:

Vit cardstock; mönster papper: BoBunny`s serier Noel och Midnight Frost; bokstäver: liknande finns här (jag har färgat in dom och glittrat dom med Stickles); brads: YouDo jewellery Opal; blommor: rosor jeansblå stor, marinblå, jeansblå liten; blad: stora, små; swirl; udda material: fanér; häftklamrar: vanliga för kontor, men Scrap och Hobby har Tim Holtz apparat och häftklamrar, som är minisar. (Väldigt söta, finns på min önskelista!)

Som sagt: det ska bli otroligt spännande och jag hoppas att många vill vara med! Jag lär ju hänga i Scrap o Hobby-bloggen och -mailen varje ledig stund!! Lycka till DU också! Här hittar du min TÄVLING.

/Miaa

2 kommentarer:

Cornelia sa...

Går så fint att svara i den där bloggen *ler*

Tack!

Monica sa...

Rolig tävling! Ha en fin helg. :)