onsdag 7 november 2012

Höstmörker - Mysmörker

Höstmörker är mysmörker! Tända ljus och myspys, det är grejen på hösten, tycker jag.

När jag fick mitt DT-material av Nina, fanns det olika papper, tre olika strutar; två spetsiga och en plattända, och en glasljuskopp. Då fick jag idén att göra en ljusstake av den struten med platt ända. Jag tänkte att jag skulle prova med lite mixed media på också. Så här blev resultatet:


Jag började med att klär struten med ett grönt Bazzil papper som heter Ivy. Sedan har jag använt vit Gesso och en lila och en grön akrylfärg som jag lekt lite med. Jag har haft ett papper som heter Lace cardstock som mask till den gröna färgen och en textmask som heter Art is Crafters till den lila. Sedan har jag låten den vita gesson vara lite överallt och även blandat med den lila färgen. Flickan är klippt från BoBunnys papper Little Miss Hannah.

 

Little miss Hannah bobunny - 12LMH644
 
Blomman i flickans hår är en liten ros som jag doppat i den lila färgen, för att få samma färg helt enkelt. Jag hade ingen lila ros hemma.
 
 

Här syns att jag har ritat runt konturen på flickan med en svart vattenfast penna, för att hon ska framträda mer. Jag har även stämplat en rutig stämpel från YouDo med svart Stazon-dyna.


Här syns en kommande die med en fjäril och swirl. Otroligt fin!Det finns en annan hörnfjäril som liksom är tvärtom i butiken:

Butterfly Out cheery lynn stansmall die fjäril - B204
 
 
 
Ha det mysigt i höstmörkret! Tänk på att aldrig lämna ljus tända i ett rum!
 


Inga kommentarer: