tisdag 12 februari 2008

Äntligen lite nytt!!

Jag börjar med lite DT-kort. Allt material finns hos Kortmakaren.Det här är ett litet kort som man kan hänga i tex en bukett blommor till en nybliven mamma eller som Zizzi föreslog: på ett paket som "adresslapp". Giraffen är en knapp och cirklarna har jag klippt ur mönstrat papper. Jag har satt en 1 mm 3D-kudde mellan kortstommen och den blå cirkeln. Mellan den rosa och den blå är är det bara vanligt limm. Mellan den bruna och rosa är det en 3 mm 3D-kudde. Grattis är stämplad med turkos dyna direkt på stommen och embossad.


Den här stämpeln med bäbisen heter "Bäbis Ella/Kalle". Jag har PP:at ihop den och embossat bakgrunden. Nallen är en knapp och texten är stämplad direkt på kortet med magnetstämplarna.


Här har jag färglagt stämpeln med torrchalk och använt filtborder som jag klippt ut blommorna ur. Stjälkarna är mönstrat papper. Grattis stämplad med en ljus dyna och embossad.
Jag fick äran att göra vår "jobb-almanacka" efter att jobbar-kompisarna sett min egen. Eftersom min avdelning där jag arbetar heter "Grodan" var det väldigt enkelt att välja motiv!!: Penny Blacks grodor. Kortmakaren har ju även klistermärken med dom grodorna, så det fick bli en sån karta. Jag har inte använt alla märken på kartan, men många blev det...
Eftersom grodor är så glada och lite "hysteriska", tycker jag, använde jag tre olika mönstrade papper, som jag hade i gömmorna, med glada färger på. "Grodan" är QK Diesel och "07-08" är QK Moxie skinni mini. Jag kunde inte låta bli att sätta dit den söta snigeln... Jag har skrivit: "Lilla snigel akta dig... hmmmm... Små grodorna..osv..." runt dom två dekorationspapperna. Grodorna sitter på 3D-kuddar, utom raden längst ner. Även "Grodan" sitter på 3D-kuddar.

Jag har även en del hemligheter på G, fortfarande, men det kommer... Jag har inte varit sysslolös direkt! Och dessutom är det Alla hjärtans dag på torsdag, så jag återkommer med lite ovanliga projekt för att vara mej...

Ha det bra!
Miaa

3 kommentarer:

Susanne sa...

Wow! Vilken snygg kalender!

zizzi sa...

Åhh så läcker kalendern blev!!!
Korten är ju ännu snyggare irl!!!!!!!
Kram

Monica sa...

Stor kram till dig idag!