onsdag 8 april 2009

Glad Påsk!

vill jag önska alla som läser här med denna tupp som E gjort på "dagis":Jag har altrat påskägget som blev över från förra (?) året. Jag har klätt överdelen med silkespapper och dekopagelim, sedan cracklepaint både på överdelen och underdelen. Dekorerade med presentsnören och primarosor.

Scraplusten har kommit tillbaka och det är ju skönt. Fast foton, det scrappar jag nästan inte just nu. Det blir mest kort och altrade saker, som ägget tex. Jag är helt frälst i Tim Holtz-grejer! Han är verkligen duktig på att sälja in sina saker: att se honom dema produkterna har "lurat" mej! Det är så roligt att använda svampduttar (nä, jag använder inte hans "tool") och vattensprej och dynorna och distresserna och cracklepainten och......... Det är oändliga möjligheter! Och jättekul!

Som det här kortet till min svärfar:
Här har jag först duttat och tryckt stämpeldynor (distress-dynor, går att göra med andra också...) och sedan sprejat vatten på. I där har jag lagt vanligt ritpapper så det har sugit åt sej färgen. Ritpappret är så väldigt åtsugande, det ger den buppliga ytan. Sedan har jag cracklepaint på ena kanten, som krackelerat och ger ännu mer bupplighet just där. Grungeboardram och siffror som också är målade med samma nyans av cracklepainten. Lite mesh, (hur länge sedan var inte det man använde det då?) som jag även har satt uppepå ramen för att få kortet lite mer 3D, eller levnade, och en dutt cracklepaint där också. Ett klistrigt märke i samma samma färg och kortet är klart!


Sedan har jag klätt en brevlåda i plåt, så där än 13x8 cm eller så, med ett färgglatt papper och band på kanten, bara. Så enkelt som möjligt, för jag ska ha den på jobbet. Det är nämligen just nu Alfons Åbergs brevlåda.

Glad Påsk på er!
/Miaa

1 kommentar:

Anonym sa...

Glad Påsk själva!

Ha en riktigt trevlig påsk i Skåne och hälsa alla från oss.
Hälsa E att det var en väldigt fin tupp han gjort.
Många kramar
Mamma