tisdag 19 januari 2010

Mina ansökningsalster

Igår var jag på det första DT-mötet. Väldigt roligt och trevligt. Ordning och reda, det gillar jag!

Tänkte visa mina ansökningsalster jag gjorde:Spillpapper, wellpapp. Quickutz-hörn stansat i krympplast, embossade med kopparpulver. Ram från Grungeboard Elements Harliquin och "gångjärn" är grungepaper som jag själv klippt till, är embossade med UTEE koppar, infärgat efteråt med Distressdyna Walnut Stain. Texten är från ett ATC-block. Nyckel och nyckelhål är Reprint brads, halvpärlor från Kaiserscrapbook. Alla kanter utom det turkos pappret är chalkat med Walnutstain-dynan.Papper: vit Bazzil, BoBunny`s julkollektion, tårtpapper och wellpapp. Det ljusa pappret har jag "våfflat" själv. Hjärtat, fjärilsvingar och krona är Grungeboard Elements Harliquin. Hjärtat är färgat med Distress ink refill Fire Brick och Crackle Paint Fire Brick. Vingarna är färgade med Distress ink refill Antique Linen och Crackle Paint Picket Fense. Kronan är embossad med UTEE gold färgad efteråt med Distress dyna Walnut Stain.
Alla kanter är chalkade med Distress dyna Walnut Stain.
Papper: vit Bazzil och spillpapper. Bandet är från mina egna gömmor, pärlfloss fastsatt med häftapparat, egenklippta hjärtan som jag stämplat med swirlar jag fått och Distressdyna Fire Brick. Texten är QK Diesel, jag stansade ut dom både i papper och vit dekorgummi och limmat ihop dom för att få ett djup. Även dom två största hjärtarna har dekorgummi under. Pennan är en ProMarker-penna antique pink.

/Miaa

5 kommentarer:

Emy sa...

Åh vad fint! Jag är så sugen på att börja scrappa, har testat lite grann men liksom inte riktigt kommit igång... Men nån gång så SKA jag verkligen sätta igång och då hoppas jag att jag kan göra lika fina saker som du gjort! :-)

Ha det bra!/Emy

forskollarare.blogspot.com
omdittochdatt.blogspot.com

Annica H sa...

Vilka fina alster du har gjort!!! Jag är inte förvånad att du fick platsen! :)
//Annica H

saris pysselblogg sa...

Tjenare Mia!
Det verkar som om forumet inte funkar så bra som jag ville... Du, jag och Maria kom in utan problem, men jag kan inte se Therese eller Nicola.
Therese säger att hon kan se Nicola, men inte innehållet i forumet.
Jag kommer inte åt någon support, då jag får ett felmeddelande hela tiden.
Kan du skicka mig ett mejl så får vi kommunicera därigenom...
thenorsugirl@hotmail.com

gudrun sa...

grattis med dt!! så masse fint du har lagd. :)

Annica H sa...

Självklart får du länka till mig! Jag blir bara glad och stolt! :)
Tack!
//Annica H