måndag 15 mars 2010

Sjukdom och mässa

Jag är lite piggare nu. Mår inte illa, men är superduper trött. Igår sov jag heeela daaagen och tänkte att jag förmodligen skulle vakna på natten, men sov som en stock.

Jag ville såååå gärna vara med igår på mässan! Tyckte lördagen var jätterolig! Dessutom är det studiedag på jobbet, vilket innebär en föreläsning av en italienare, som jag inte minns namnet på, som är Reggio Emilia specialist mm, mm. Sedan lunch på ett tjusigt ställe för att efter det åka till jobbet och arbeta i grupper med föreläsningen. Hade sett fram emot detta, men, men, man kan inte rå för allt och framför allt inte styra över sjukdomar! Skit är det iallafall!

På mässan hade jag som sagt väldigt roligt! Träffade massa folk, demade tags och hade allmänt roligt!

Inför mässan gjorde jag bla tre olika tags med bla Tim Holtz produkter. Det var ju drive, 5 för 4, på Ranger och Tim H. Jag ville visa att man kan använda samma teknik, men uppnå helt olika stilar!

Först en romantisk, lite Shabby-aktig:
Stämpeln här på heter Tacksamhet och kärlek. Jag älskar den, tycker den är jättefin. Jag har embossat den med Vintagepulver. I det pulvret finns det ett pearl-pulver, så det skimrar. Spets upptill och nertill, en blomma som jag smutsat lite, lite med Walnut Stain dyna och Blending tool, och halvpärla i samma färg som Vintagepulvret. Fjärilen är jättesöt! Finns i olika storlekar och även som blommor.

Sedan en mer färgglad påsktag:Jag har rutat med Blending tool och olika distressdynor: Broken China (en blå), Peeled Paint (grön), Worn Lipstick (rosa), Mustard Seed (gul), Walnut Stain (mörk brun). Jag har stämplat hörnan och ägget från Reprintsetet PåskGrungepaper och sedan klippt ut. Färgat in hörnan med Distress dyna Mustard Seed mha blending tool och prickat med Stickles glitterlim. Ägget har jag haft vit cracklepaint Picket Fence, Walnut Staindyna och glitterlim på. Glad Påsk-texten är också från samma set, den stämplade jag på vitt papper och färgade in med den gula distressdynan Mustard Seed. I hålet har jag satt ett organzaband i brunt och knytit om med brunt snöre. Två små fina bruna fjädrar fick bli pricken över i!

Och en söt i rosa med en fin smyckesängel:
Först klädde jag tagen med ett rosa papper. Sedan stämplade jag en Swirl med en genomskinlig embossingdyna och embossade med clearpulver och min varmluftspistol för att inte den rosa Worn Lipstick-dynan skulle komma uppepå när jag chalkade kanterna. Jag stämplade Grattis på födelsedagen med en svart dyna och satte på spets och ett grönt band. I hålet sitter ett vitt och ett grönt organzaband och ett ängelsmycke. Smycket är gjort med pärlor och en smyckeskrona. Allt material finns i Scrap och Hobbys fysiska butik, så maila info@scrapohobby.se om det är något du blir sugen på! Jag tycker låset är så jättesött! Istället för den vanliga runda så är det hjärtformat!

Ha en solig och härliga dag!
/Miaa

1 kommentar:

Lena sa...

Det var en fin påsktag du gjort. Jag har inte gjort tags så mycket med det kommer mer och mer.