fredag 23 april 2010

Nytt material från TIM HOLTZ

Jag har fått äran att få med mej några av Tim Holtz nya material hem för att dekorera en låda med! "Fötter" att sätta på lådor mm, metallhörn, nålar med hållare för meddelanden, foton, dekorationer mm och den nya Bur och Fågel-diesen.
Speciellt fötterna är underbara! Lådan blir liksom "mer", tycker jag. Och hörnen är pricken över i! Så fina. Jag har satt skruvbrads där, för att få en brytning mellan det vackra och det lite mer "hårda". Buren är bedårande, med fågeln!

Så här ser den ut:

Dom mönstrade papperna är BoBunny´s brunprickiga coffee dot och BoBunny´s mama-razzi word. I "nålhållaren" har jag satt två stycken tags från BoBunny´s mama-razzi cut outs. Det finns också ett flaggspel som jag gjort av en trasig kedja och spillbitar av olika papper. Guldfärgen är Distress cracklepaint TarnishBrass.Swirlen är från Primas Flourish-brown som jag har klippt isär och pusslat ihop för att passa precis perfekt in i buren.Hörnen är av metall och är lite mjuka, så det är lätt att böja till. Väldigt användbart, man kan ha dom i hörnerna på ett minialbum, tex. Jag har satt skruvbrads på.Och sist dom dom underbara fötterna! Dom ska ses i verkligheten för att göras rättvisa, egentligen! Lite "tunga", men vackra! Jag har limmat på mina, men det finns hål i, så man kan skriva i dom i trä mm också.

Materialen finns hos Scrap och Hobby.

Vi ses väl på mässan i morgon, lördag 24 april, i Kungälv?!
/Miaa

1 kommentar:

Lottas vrå sa...

Hej Miaa
Kul att du gillar min tändsticksask. Just nu kommer jag inte på vad det är butiken heter, men jag återkommer gärna i morgon, då jag ändå kommer gå förbi den när jag ska ut med barnen imorgon.

Ha det bra
Kram
Lotta