torsdag 13 oktober 2011

Halloween-tändsticksask

Hejsan!
Nu är det snart dags för Halloween, om det har undgått dej...
Jag gjorde en tändsticksask med falsk metallteknik i Halloween-tema.Jag använde mej av en tändsticksask i pyramid-form. Den kostar faktiskt bara 16:-! Jag klippte ut en pumpaform i kartong (överblivet embalage) och limmade på asken, en på varje sida. Jag satte även ett zig-zack band
på sidorna. Sedan är det dags att sätta på metalltejpen. Det är bara att tejpa över allt. Efter det ska man få fram mönstren under tejpen på något sätt. Det finns jättebra verktyg till det.Sedan har jag målat själva pumpan med orange akrylfärg och låtit det torka innan jag satte på dekorationerna. Jag band fast ett orange snöre runt asken och en bit en bit zig-zack band. En klämma fick det bli på övre kanten och ett träd där under. På denna sida har jag satt en uggla också. Ugglan ingår i ett set med fladdermus, uggla, spindel och döskalle från Tim Holtz adornments halloween.På denna sida fick döskallen vara. Det är fint att inte ha samma på varje sida, då kan man variera sej! Jag har också satt dit swirlar från Prima. Det är så bra med dom här swirlarna för man kan välja om man vill använda den som den är eller klippa och ev foga ihop som man vill! Perfekt!


Hoppas du får en härlig helg, här runt Göteborg, Sävedalen, sägs det att det ska bli strålande väder, men lite kyligt. Härligt!

MVH Miaa

1 kommentar:

Blommiga Karin sa...

Härliga effekter och detaljer. Ska försöka göra lite julkort snart.
Ha det gott i höstmörkret!!