måndag 1 februari 2010

Alla hjärtansdag-kort

Idag är det 13 dagar kvar till Alla hjärtans dag! Varför inte skapa något till en vän man tycker mycket om eller sin man... Här har jag gjort ett kort:
Cardstock: A4, benvit. Mönsterpapper: Making Memories LoveNotes Stitched Heart, kanterna är skrapade med Making Memories Edge Scraper, chalkat kanterna med Distressdyna Walnut Stain. Rött papper: A4, jag har stansat med en kantstans, kanterna är skrapade med Making Memories Edge Scraper, chalkat kanterna med Distressdyna Walnut Stain.
Blommor: Prima, skjälken har jag snurrat runt en penna för att göra en spiral. Gröna Blad: Reprint. Röda Blad: QuickutzDie, jag har stämplat en bladstämpel med Embossingdyna, sedan embossat med Clearpulver och färgat med Distressdyna Walnut Stain. Mitten på blomman och "True Love"-skylt: Making Memories Love Notes Dimensional Stickers, jag har sandpappret försiktigt på och sedan haft Distressdyna Walnutstain på.

Ha en bra dag!
/Miaa

6 kommentarer:

Nicola sa...

Snyggt!

gudrun sa...

Å, så fint!
Ha en fin dag.

Pysseldesign sa...

Tack för en fin kommentar =)
Jag gör en del på beställning, men prinsesstårtbitar har jag faktiskt också...lägger ut en bild så fort jag kan. Jag var inte på Liseberg i julas =)
Du är välkommen att lägga en beställning om du vill. Då kan du mejla mig på elin@pysseldesign.se
Elin

Hanne sa...

Hei!

Så fint dette var!
Takk for koselig kommentar på bloggen min! Jeg har kjøpt klokka på Stoffimport.no

Her er linken:
http://www.stoffimport.no/stempelbutikken/contents/no/d162.html#p3424

Ha en fin helg!
Hanne

Nita sa...

jättesnyggt kort! fin design.
kram
Nita

Malin/Majamelon sa...

Så vackert kort! =D