måndag 23 augusti 2010

Altrad anteckningsbok med Tim Holtz Nyckel och nyckelhål

Jag fick en anteckningsbok av Scrap och Hobby. Titeln blev "Min Bok". Där i kan man kanske skriva ner sina tankar, kanske inspiraiton, eller vad man vill.



Kanten på bakgrundspappret är stansad med Tim Holtz Sizzix On The Edge - Brackets. Där under har jag limmat en spillbit av samma papper som i blomman.



Texten är stansad mha Tim Holtz Vintage Market alfabet ur ett Cardstocksom heter Vibrant Blue CC410 8ljusblått), och blingat med Stickles Icicle. Nederkanten är utstansat ur ett spillpapper med TIM HOLTZ - ON THE EDGE - SCROLLWORK.



Blommans stjälk är handklippt och bladen är Tim Holtz Sizzix Bigz Die - Heart Wings; hjärtat i det setet. Nyckelhålet är Tim Holtz Sizzix Bigz Die - Hardware Findings och är utstansat i samma papper som bakgrunden, för att inte synas så väldigt mycket. Det hade lätt blivit rörigt annars. Jag har använt Tim Holtz Sizzix Bigz Die - Caged Bird till fågeln och ett papper jag färgat själv med DistressInk refill Broken China genom att droppa några droppar på plast, sprayat med vatten och lagt ner ett vanligt ritpapper i. När det torkat har jag sprayat vatten i min hand, lite, lite bara, och sedan försiktigt droppat ner på pappret genom fingrarna. En blingsten; Reprint- Rhinestones - Rosa, fick bli öga.



Den stora blomman underst är faktiskt hjärtat från Tim Holtz Sizzix Bigz Die Heart Wings! Jag stansade ut 5 stycken hjärtan i wellpappret Enkelwell - Brun och klippte isär, från spets till "nedsänkning" uppepå hjärtat. Sedan anvnde jag dom stora bitarna och limmade till en blomma. Lite bling och en liten, liten rund spegel, som låg i mina gömmor blev mitten.



Nyckeln är utstansad ur Sizzix Bigz Die - Hardware Findings 2 gånger, två stycken spillpapper och en Tim Holtz - Grunge paper. Ur mönsterpappret klippte jag ut två stycken rutor i lagom storlek och la "räta mot räta" innan jag stansade. Det fiffiga med Tim Holtz Sizzix Bigz är att dom stansar i allt möjligt, väldigt tjocka material, så dubbelt papper är ingen match!! Jag limmade ihop alla delar och fäste med en bandstump i spiralen.

Material från Scrap och Hobby!

/Miaa

2 kommentarer:

Unknown sa...

Åååh vilken vacker anteckningsbok du har gjort!! Helt bedårande!

Maiden sa...

Superläckert!
Ingen bebis ännu... Kram från grisen! Hi hi