måndag 29 november 2010

Ett blått julkort

Idag visar jag ett blått julkort, med tips på hur man kan använda Spellbinders snöflingor. På kortet har jag använt Inkido´s serie Chrismas Elegance Snowfall. Som kortstomme är det vanlig vit cardstock.Jag har använt den stora snöflingan under Tim Holtz stans pappers rosetten. Istället för rosettstansens mitt har jag använt en mindre snöflinga i mitten. Ett bradshjärta och en bit på vita spröt binder ihop hela kortet, dom finns med på två ställen till. Ett bra sätt att få balans i ett kort eller en LO är att göra en trekant av dekorationerna.Textrutan är gjord av juteväv och spillbitar. "GOD JUL" är stämplade med Making Memories magnetstämplar i Walnut Stain-dyna. Swirlstämpeln är en liten bit av en stämpel från Inkido bord. Hjärta, små bitar av vit spröt och en tråd från juteväven får ihop kortet.I det övre högra hörnet har jag gjort en liten grupp av dekorationer. Det är en snöflinga, ett bradshjärta, en liten bit av spröt och en tråd från juteväven.Hela kortet har chalkade kanter med Walnut Stain och så har jag glittrat på snöflingorna med Stickles. Runt om kortet, som en ram och även lite på textskylten har jag använt Pearl Maker nummer 1296 som halvpärlor. Den är lite gräddvit i färgen, jättefin!

Allt material finns hos Scrap och Hobby! Glöm inte hålla utkik i Scrap och Hobby´s BLOGG i december! Fina priser finns att vinna VARJE DAG!!
/Miaa

3 kommentarer:

Sari H sa...

tack för gratulationen... d r ingen fara - jag gör inte så stor sak av det hela längre... man blir ju bara äldre och äldre ... :-)

pojjo sa...

Åh vilket fint kort du har gjort :D härliga färger.
Jag har tyvärr ingen mall till planet.. jag hittade på eftersom jag byggde det..
kraam

Blommiga Karin sa...

Hej vilket härligt vinter kort!
Gillade snöflingan och juteväven.
Har själv gjort några kort idag. Kul!