måndag 3 december 2007

21 dagar kvar till julafton......och lite stress-pirr kommer i magen. Har inte fixat en enda julklapp än! Jo, förresten, en var till barnen. Men det är många fler som behöver inhandlas! Med 1:a advent över så är det bara tre kvar! Usch, vad tider går! Ja, ja, vi har hunnit baka en omgång med pepparkakor i helgen och börjat på barnens julklappar till morföräldrar och farföräldrar. Alltid något! Själv är jag klar med yngsta barnets "dagis-fröknars" grejer, men tyvärr inget jag kan visa än (vet inte om det finns någon av dom här ibland...).Min mamma sa häromdagen att hon inte hade något stickningsprojekt kvar att göra, så när jag såg några virkade flugsvampar på någon inredningsblogg frågade jag henne om hon kunde virka till mej. Min mamma är en riktig hejare på det där med stickning och virkning och titta så fin den blev!!! jag är verkligen superglad över den! Den är jättesöt! TACK min goaste mamma!!

Den 1:a december ringde det på dörren och där stod min snällaste granne och väninna med en julkalender till mig! titta så fint hon gjort den! TACK!!! I 1:a påsen låg en stämpel med paket och utstansade QK-paket. Påse nummer 2 innehöll utstansade QK-vantar och idag utsatnsade pingviner! Jättekul! Och jag har förklarat för barnen att den är MIN och BARA MIN!!!! 24:an är ett paket, hur nyfiken är jag inte då!!!Du får ursäkta dom dåliga bilderna.
Ha det bra!
MVH Miaa

7 kommentarer:

Maria sa...

Hej Miaa,

Tack för på hälsningen i min blogg, alltid kul att se vem som tittat in.
Vad gäller min ljusstake så ja, ljusen är lite tjockare än vanligt. Vet tyvärr inte märket på varken ljus eller ljusstake. Köptes i en lokal liten butik här i Höllviken för ett par år sedan.

Så mycket härliga julkort du visar, ser ut att vara riktigt julmysigt hos er!

Kram Maria

http://www.lizaloop.blogg.se sa...

vilken frän flugsvamp!

Elina sa...

Vilken ljuvligt läckert flugsvamp!

Anonym sa...

Tack för gullig kommentar hos mig :) Och vilken jättegullig flugsvamp!! Har många julklappar kvar än, men jag har handlat till guben :)
http://katterochpasta.blogg.se

Anonym sa...

Hej,
nu försöker jag mig på en kommentar!
Svampen är fin på bild!
Kram
Mamma

Maria sa...

Hej igen,

Ljusen är köpta på Hantverkshuset i Höllviken, tel 040-450033 om du vill ringa och kolla med dem!

Lycka Till

Kram Maria

sophia sa...

Svampen är fantastisk. Såg den i ditt köksfönster när jag gick förbi idag, den ser jättegosig ut,
stor och fluffig.

Stor kram
Sophia