torsdag 4 december 2008

Julkortstips 2!

Istället för att sitta och kanske klippa i 3D-kuddarna för att texten kan vara så smal, så har jag kommit på att jag kan stansa ut texten i dekorgummi också och limmar på pappersbokstäverna ovanpå. Detta sättet är mycket smidigare! Och så blir det en annan effekt med olika färger under bokstäverna. Här har jag haft svart dekorgummi, men man kan ju ta vilken som passar i färg till kortet. Här har jag använt quickutz Chemistry, som är ett mindre och smalare alternativ till Diesel. (Nu hoppas jag att den som ska få kortet i brevlådan så småningom inte tittar här, men risken är inte så stor, tror jag... Det är ingen dator-människa direkt!)Lite glitterlim på stjärnan och texten så blir det ännu mer "juligt", tycker jag!



Idag har min son tagit blodprov i fingret igen. Läkaren beställde en difragmentering av panelen Örter för 1,5 månad sedan. Laboratoriet har inte hört av sej alls, så sköterskan på Barn tyckte vi skulle ta ett till. Han ville ju naturligtvis inte detta alls, men när vi var där så lockade jag med att gå och fika efteråt. Så han satte sej i stolen och räckte fram fingret och precis när sköterskan skulle sticka till drog han bort det med orden: "Nej, nej, jag är inte beredd!!" Det slutade med att jag tog honom i knät och räckte med kraft fram fingret så sköterskan kunde sticka fort, sedan var det inga som helst problem. Han varken skrek, grät eller sa aj! Min duktiga kille!!

Efteråt gick vi och fikade. I valde lussebulle och julmust, medan E tycker om hallongrotta och julmust. Själv tog jag en liten te...

Ha det bra i vår vinter... här är det lite under noll just nu och snorhalt... Det var hagel ute i morse, men ingen snö!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Smart mia men var köper jag dekorgummi????

Minerva sa...

Vilket fint julkort!