måndag 2 maj 2011

Jag har gjort en CIRKUSBURK

När jag såg papperna med circustema, såg jag framför mej ett circustält med djur i. Så jag gjorde ett på locket av en burk. Perfekt att ge bort i doppresent eller någon som fyller 1 år. Eller varför inte till jobbet på förskolan?



Jag har använt mej av Imaginisce serie Animal Cracker. Jag har helt enkelt börjat med att klä in burken med den röda baksidan på ett av papperna. Sedan en bård från bårdpappret. Eftersom det inte fanns en likadan bård, så räckte inte pappret runt hela burken, men det gjorde ingenting. Jag gjorde en skylt av stämpeln från samma serie. Tältet var lite tricksigt, eftersom jag gjorde utan mall, men det gick superbra mha en bigningsbräda. På toppen av tältet sitter en halv tandpetare med en utklippt vimpel på.



Här är en närbild på skylten. Stämpeln heter Imagnicse Animal Crackers Life is a circus Snag. Den är användbar! Här kan man tänka sej att dopbarnet samlar sitt livs historia, eller varför inte scrappa en sida om nåt som gick tokigt och använda stämpeln som rubrik? Jag har iallafall använt Spellbinders Labels Eight att stansa ut skylten med. Jag gjorde en ram runt med en svart penna och satte fast skylten med två stycken skruvbrads från YouDo (egentligen är skylten limmad direkt på, med "benen" utvikta på baksidan av skylten). Jag stämplade även på ett annat papper, för att klippa ut den lilla, lilla hatten, färglägga den röd och sätta den med en liten, liten bit glue dot på skylten, för att få skylten lite, lite roligare.



Jag har gjort tältet i två delar. Först nederdelen; jag satte ett tak på, för att få mer stagda. Sedan gjorde jag överdelen. Den är lika lång som underdelen, men jag satte ihop den. Jag satte överdelen lite på sniskan. Då ser man in i tältet mer och det ser inte så "stelt" ut. Runt överdelens kant sitter först en remsa av papper som jag stansat med en hjärtbård, sedan sitter ett flaggspel, som jag klippt från ett av papperna. Vid varje "slutböj" har jag satt röda halvpärlor. Inuti tältet finns det två utklippta djur. Jag klippte så att jag kunde vika in små, små bitar av pappret och limma fast i golvet. På så sätt kan djuren stå där inne. Vill man, kan man ha massor av djur och annat där inne! Då blir det mycket att titta på för barnet.



På kanten av burklocket sitter en "sammets"-spets. Den blir lite, lite genomskinlig på burken, men jag tyckte det var bättre än en som var kritvit. På kanten av nederdelen har jag gjort gräs med grön Pearl Maker. Jag satte fast en del grejer med min limpistol (hos Scrap och Hobby finns en med sladd och en sladdlös) och annat med vanligt lim.

Hoppas ni alla har en riktigt skön vår! Det har jag! Det är värre med min son, som är allergisk. Men det funkar någorlunda okej.
/Miaa

3 kommentarer:

Mim... sa...

Vilken underbar cirkusburk du gjort.
Ha en bra vecka.....

Anonym sa...

Wow säger jag! Helt underbar

Stephi sa...

vilket jobb men såå fint!!